Wedden op de Duitse Bundesliga

Als voetbal liefhebber is het natuurlijk altijd erg leuk om naar een wedstrijd te kijken, niet alleen in Nederland voor je eigen club. Alhoewel wij Nederlanders het niet altijd zo hebben op de Duitsers, wordt er bij onze Oosterburen wel heel erg goed voetbal gespeeld op een hoger niveau dan in ons eigen kleine landje. Veel Nederlanders volgen dan ook de Budesliga op de voet.

Er zijn veel mensen die graag een wedje leggen op een wedstrijd. Natuurlijk is dit mogelijk bij de Eredivisie en ook bij de lagere divisies, maar soms willen mensen wedden op de Duitse Bundesliga. Er zijn hier diverse mogelijkheden voor, een goede website om eens te bekijken is Betrug. Je moet wel een beetje een Duits kunnen spreken omdat de site volledig in het Duits is. Maar dit is voor de meeste Nederlanders geen enkel probleem.

Waar kun je zoal op wedden?

budesligaAls je nog nooit op een sportwedstrijd een gokje gelegd hebt, gaat er wellicht een hele wereld voor je open. De meeste mensen zullen denken dat je enkel kunt inzetten op de winst of verlies van een bepaalde ploeg in de Duitse Bundesliga.

Alhoewel je bij de meeste websites voor het gokken op sportwedstrijden zeker kunt inzetten op de winst of verlies van een bepaalde club, zijn er veel meer opties om op in te zetten. Je kunt tegenwoordig namelijk op de meeste websites inzetten op de meest vreemde statistieken. We zullen er een aantal noemen.

Geld inzetten op vreemde statistieken

Zoals we al aangaven kun je natuurlijk altijd wat geld inzetten op de winst van je favoriete (of de meest sterke) ploeg in Duitsland. Hiermee zijn de potentiële winsten vaak redelijk bescheiden.

Ga je inzetten op andere statistieken, dan is er potentieel meer geld te verdienen. Natuurlijk win je niet altijd geld, zet nooit meer in dan je bereid bent om te verliezen! Er zijn verschillende statistieken waar je op kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Aantal penalty’s gedurende de wedstrijd
  • In welke minuut het eerste doelpunt valt
  • Het aantal gele of rode kaarten
  • Welke speler een doelpunt maakt
  • En nog veel meer andere statistieken..

Bij het gokken op dit soort statistieken is er natuurlijk minder kans dat je het goed hebt, daardoor zijn de potentiële winsten vele malen hoger. Natuurlijk is de kans voor de gok website veel hoger dat je verliest. Zet daarom nooit meer in dan je kunt verliezen! Een gokje wagen kan natuurlijk erg leuk zijn, maar het is ook erg verslavend.

vogels